اخبار و رویدادها: دومین نمایشگاه علمی تخصصی برق استان سمنان در دانشگاه شاهرود

دومین نمایشگاه علمی تخصصی برق استان سمنان در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۳- ۱۵:۰۸:۴۱

دومین نمایشگاه علمی تخصصی برق استان سمنان 23 لغایت 25 فروردین ماه در تالار شقایق های دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

دبیر انجمن علمی برق دانشگاه شاهرود ضمن تاکید بر کیفیت برگزاری نمایشگاه خاطر نشان کرد: در خلال برگزاری این نمایشگاه سمینار هایی با موضوعات "انرژی های نو" و "سیستم های هوشمند بینایی ماشین" توسط دکتر حاجی زاده و دکتر احمدی فرد از اساتید دانشکده برق در محل تالار اقاقیا و همچنین کارگاه های آموزشی " Mini PLCi Logo " و " آشنایی با سیستم های Earthing " نیز با همکاری شرکت های قشم ولتاژ و آموج برگزار می گردد.

محمد معدنی پور نکته حائز اهمیت این دوره از نمایشگاه را همکاری برخی شرکت ها و دانشگاه های منطقه 3 کشور در امر برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: این موضوع باعث ارتقای دستاورد دانشجویی از سطح درون دانشگاهی به سطح منطقه ای می شود.

شایان ذکر است این نمایشگاه از 23 لغایت 25 فروردین، همه روزه از ساعت 9 الی 18 در سالن نمایشگاه های مجتمع فرهنگی شقایق های دانشگاه شاهرود، پذیرای علاقه مندان خواهد بود.