اخبار و رویدادها: دانشگاه شاهرود زیباترین آلبوم از عکس های جنگل ابر را منتشرکرد

دانشگاه شاهرود زیباترین آلبوم از عکس های جنگل ابر را منتشرکرد
شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۳- ۰۸:۲۷:۲۸

دانشگاه شاهرود زیباترین آلبوم از عکس های جنگل ابر را منتشرکرد

همزمان با سال نو انتشارات دانشگاه شاهرود کتاب جنگل ابر، حاوی زیباترین عکس های جنگل ابر را منتشر کرد.

این کتاب که به کوشش حسن شهنما و به دو زبان فارسی و انگلیسی با شماره کتابشناسی ملی ۳۰۱۰۶۳۴ جهت استفاده گردشگران و آشنایی بیشتر شهروندان شاهرودی با مناظر بدیع این جنگل بی نظیر در آستانه سال جدید به بازار کتاب عرضه شده است، سیزدهمین اثر این مؤلف در راستای معرفی بیشتر میراث فرهنگی و جاذبه های گردشگری شهرستان شاهرود به گردشگران و علاقه مندان ایرانگردی است.

حسن شهنما مؤلف آثاری همچون جاذبه های گردشگری شاهرود، بسطام قطعه ای از بهشت، فرومد یاقوت کویر، عارفان ایرانی ، توران دومین زیست کره جهان و ... ،عکاس و کارشناس سمعی و بصری روابط عمومی دانشگاه شاهرود است که تاکنون سیزده کتاب در حوزه گردشگری به زیور طبع آراسته و تقدیم علاقه مندان نموده است.