اخبار و رویدادها: دکتر فاتح در مراسم تودیع و معارفه به چه نکاتی اشاره کرد؟

دکتر فاتح در مراسم تودیع و معارفه به چه نکاتی اشاره کرد؟
پنج شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۳- ۱۳:۵۱:۴۹

دکتر فاتح در مراسم تودیع و معارفه به چه نکاتی اشاره کرد؟

نکاتی که دکتر محمدمهدی فاتح سرپرست جدید دانشگاه شاهرود در مراسم تودیع و معارفه بر آنها تاکید کرد.

دکتر محمد مهدی فاتح سرپرست دانشگاه جدید شاهرود، در مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه که چهارشنبه 20 فروردین ماه با حضور معاون حقوقی و پارلمانی وزیر علوم و جمعی از مسئولان و دانشگاهیان در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد، طی سخنانی به نکات زیر اشاره کرد:

·         مسائل و مشکلات کشور زمانی برطرف می شود که پشتوانه علمی و تدبیر داشته باشد

·         متفکران بزرگی را در کشور داریم که راه حل مشکلات در این مغزها نهفته است.

·         باید قدردان شور و نشاط موجود در هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه باشیم.

·         اعضای هیئت علمی سکاندار دانشگاه هستند و زمانی مشکلات حل خواهد شد که به دانشگاه ها اعتماد شود.

·         از تمامی فکر های نویی که به سمت دانشگاه می آید استقبال می کنم.

·         خرد جمعی پایه و اساس مدیریت است.

·         باید در آیین نامه ها تغییراتی اعمال شود تا بتواند جوابگو باشد و اگر آیین نامه ها دانش محور باشند، به نتیجه خواهیم رسید.

·         به کمک همگی به خصوص اعضای هیئت علمی برنامه راهبردی عملی خواهد شد.

·         سیستم اداری باید متحول شود و اصل شایسته سالاری حاکم باشد.

مشروح سخنان دکتر محمد مهدی فاتح در سایت خبری دانشگاه شاهرود قابل مشاهده است.

روابط عمومی دانشگاه