اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه 20 فروردین ساعت 12-10

برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه 20 فروردین ساعت 12-10
پنج شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۲- ۱۲:۰۸:۳۱

مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه شاهرود، چهارشنبه 20 فروردین 93 ساعت 12-10 برگزار می شود.

مراسم تودیع دکتر علی مرادزاده رئیس سابق دانشگاه و معارفه دکتر محمد مهدی فاتح سرپرست جدید دانشگاه شاهرود طی مراسمی با حضور نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارشنبه 20 فروردین 93 ساعت 12-10 برگزار می شود.

دکتر محسن نظری مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر گفت: این مراسم به منظور قدردانی از زحمات 8 ساله دکتر علی مرادزاده ریاست سابق دانشگاه و معارفه دکتر محمد مهدی فاتح با حضور مسئولان وزارت علوم در مجموعه فرهنگی شقایق های دانشگاه برگزار می شود.

وی در ادامه با اشاره به حضور مسئولان استانی و شهرستانی در این مراسم به تشریح برنامه های این آئین پرداخت و گفت: اجرای سرود رسمی دانشگاه، پخش کلیپ و گزارش تصویری دستاوردهای دانشگاه، اعلام برنامه راهبردی سرپرست دانشگاه، سخنرانی مسئولان وزارت علوم و مسئولان استان و شهرستان از جمله برنامه های این مراسم است.