اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های اتوکد، پرورش قارچ دکمه ای و ورمی کمپوست در دانشگاه

برگزاری دوره های اتوکد، پرورش قارچ دکمه ای و ورمی کمپوست در دانشگاه
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲- ۱۱:۳۳:۳۲

برگزاری دوره های آموزشی اتوکد ،پرورش قارچ دکمه ای و ورمی کمپوست در دانشگاه شاهرود

با تلاش انجمن علمی دانشجویی کشاورزی، دوره های آموزشی اتوکد،پرورش قارچ دکمه ای و ورمی کمپوست در دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود برگزار می گردد.

سمانه سنایی زاده،دبیر انجمن علمی دانشجویی کشاورزی درباره دوره اتوکد گفت: با هدف بازآموزی و توانمند سازی دانشجویان، از تاریخ 12 اسفند ماه جاری به مدت 20 جلسه کلاس های آموزشی اتوکد مخصوص دانشجویان رشته کشاورزی گرایش آب در حال برگزاری است. دانشجویان علاقه مند در پایان دوره می توانند با شرکت در آزمون فنی و حرفه ای مدرک این دوره را دریافت کنند.

وی همچنین ضمن دعوت از دانشجویان علاقه مند برای شرکت در این دوره در خصوص دوره های پرورش قارچ دکمه ای و ورمی کمپوست در این دانشکده گفت: هدف از برگزاری این دوره ها آموزشی، آشنایی دانشجویان با روش های پرورش قارچ و تولید کود ورمی کمپوست و به کارگیری آن است. این دوره از 20 فروردین 93 زیر نظر سازمان فنی حرفه ای برگزار می شود  و در پایان دوره به شرکت کنندگان مدرک رسمی سازمان فنی حرفه ای اعطا می گردد.