اخبار و رویدادها: دسترسی آنلاین به پایگاه های داده در دانشگاه شاهرود

دسترسی آنلاین به پایگاه های داده در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲- ۲۱:۲۶:۰۰

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه شاهرود از دسترسی آنلاین به پایگاه های داده خبر داد.

دکتر داود شاهسونی با اعلام این خبر گفت: پس از قطع تدریجی دسترسی دانشگاه شاهرود به کلیه پایگاه های داده علمی و پایگاه های استنادی در طول سال 91 و قطع کامل دسترسی در دی ماه سال 91( آغاز سال 2013)،کتابخانه مرکزی دانشگاه از طریق پژوهشکده جهاد دانشگاهی و سامانه اسما وزارت علوم، اقدام به تامین منابع الکترونیکی به صورت Document Delivery نمود. این اقدام اگر چه تنها راه ممکن برای رفع نیاز اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در طول یک سال و اندی بود، اما به دلیل ضعف های فراوان سامانه های مذکور، دشواری های زیادی برای استفاده کنندگان و همچنین مدیریت و پرسنل مرتبط در کتابخانه، به همراه داشت.

وی با اشاره به تلاش فراوان انجام شده و حمایت همه جانبه معاون محترم پژوهشی دانشگاه گفت: خوشبختانه از اوایل اسفند ماه 92 امکان دسترسی آنلاین به صورت Client-baxsed به پایگاه های داده و استنادی ScienceDirect، Scopus و MathSciNet فراهم گردیده است که امید است این دسترسی در سال آینده با تعداد بسیار بیشتری از پایگاه ها و به صورت web-baxsed گسترش یابد.

شایان ذکر است تنها، دانشگاه شاهرود و تعداد معدودی از دیگر دانشگاه های بزرگ ایران، به این امکان مجهز هستند.