اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی آشنایی با بناهای مذهبی تاریخی شهرستان شاهرود

برگزاری اردوی آشنایی با بناهای مذهبی تاریخی شهرستان شاهرود
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۲- ۱۵:۱۸:۱۸

برگزاری اردوی آشنایی با بناهای مذهبی تاریخی شهرستان شاهرود

کانون گردشگری اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود 15 اسفند ماه سال جاری اردوی گردشگری و زیارتی ویژه دانشجویان دختر این دانشگاه برگزار می کند.

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر گفت: با هدف سامان دهی اوقات فراغت دانشجویان و آشنایی با بناهای فرهنگی، مذهبی و تاریخی شهرستان شاهرود، اردوی سیاحتی و زیارتی ویژه خواهران در عصر پنجشنبه 15 اسفند ماه، همراه با زیارت آرامگاه عارفان نامی بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی و امامزاده محمد بسطام برگزار می شود.

دکتر مهدی برادران گفت: در این اردو در نظر است پس از حضور و زیارت مجموعه مذهبی و تاریخی خرقان، دانشجویان جهت صرف عصرانه و اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در مجموعه تاریخی بسطام حضور یابند.