اخبار و رویدادها: درخشش کارکنان دانشگاه شاهرود در مسابقات تیراندازی شهرستان

درخشش کارکنان دانشگاه شاهرود در مسابقات تیراندازی شهرستان
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۲- ۱۴:۳۸:۴۲

در مسابقات تیراندازی پایگاه های بسیج شهرستان شاهرود که در سالن تیراندازی دانشگاه شاهرود برگزار شد، کارکنان دانشگاه شاهرود با غلبه بر رقیبان، حائز رتبه های برتر این دوره از مسابقات شدند.

در رشته طپانچه برادران، مجتبی پیشدادیان از دانشگاه مقام اول و سید جعفر حسینی مقام دوم را کسب کردند. در رشته تفنگ بادی برادران، حسن میرزایی و حسین مطهری نژاد  از دانشگاه مقام های دوم و سوم شهرستان را از آن خود کردند.

در بخش خواهران و رشته طپانچه خانم نرجس رمضانی اومالی و زهرا رباطی از دانشجویان دانشگاه شاهرود به ترتیب مقام های اول و سوم شهرستان را به دست آوردند و در رشته تفنگ بادی خواهران نیز مریم صبور دانشجوی دانشگاه مقام اول، ملیحه خراسانی همسر کارمند دانشگاه مقام دوم  و مهدیه آموزگار از دانشجویان این دانشگاه مقام سوم شهرستان را از آن خود کردند.