اخبار و رویدادها: برگزاری سمینار بررسی بازی های رایانه ای در دانشگاه شاهرود

برگزاری سمینار بررسی بازی های رایانه ای در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲- ۱۱:۴۸:۴۷

انجمن علمی کامپیوتر سمینار بررسی بازی های رایانه ای را پنجشنبه 15 اسفند در تالار اقاقیای دانشگاه شاهرود برگزار می کند.

انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه شاهرود سمینار بررسی بازی های رایانه ای را پنجشنبه 15 اسفند ماه سال جاری با حضور مهندس محمد مهدی صالحی در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار می کند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر با اعلام این خبر گفت: با توجه به هجوم بازی های خارجی و توانمند بودن دانشجویان دانشگاه شاهرود در این زمینه سمیناری با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با برنامه نویسی بازی های رایانه ای برگزار می شود.

پیمان محمدی گفت: این سمینار که با حضور مهندس محمد مهدی صالحی از مدرسان و دانشجویان دکتری دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شاهرود، برگزار می شود تاکنون با استقبال خوب دانشجویان رشته های مختلف مواجه شده است.