اخبار و رویدادها: کسب مقام دوم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در مسابقات تکواندو منطقه 3

کسب مقام دوم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در مسابقات تکواندو منطقه 3
یکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲- ۱۳:۵۴:۱۱

کسب مقام دوم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در مسابقات تکواندو منطقه 3

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود با اشاره به اهمیت و ضرورت ورزش به خصوص برای بانوان، از برگزاری مسابقات تکواندو منطقه 3 ویژه دانشجویان دختر خبر داد.

دکتر علی حسنی گفت: این دوره از مسابقات به میزبانی دانشگاه صنعتی بیرجند با حضور 5 تیم از دانشگاه های منطقه 3 کشور ششم لغایت دهم اسفند ماه سال جاری برگزار شد.

وی گفت: تکواندو کاران دختر دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شاهرود و دانشگاه منابع طبیعی ساری به ترتیب مقام  های اول تا سوم را کسب کردند.

سرپرست اجرایی مسابقات ضمن تبریک کسب مقام دوم دانشگاه شاهرود در این دوره از مسابقات، حضور دانشجویان در مسابقات و برنامه های ورزشی را زمینه ساز نشاط و سلامتی آنان دانست و خواستار حضور بیشتر دانشجویان در برنامه های ورزشی شد.