اخبار و رویدادها: اولین جلسه مشترک شهردار شاهرود و روابط عمومی دانشگاه شاهرود

اولین جلسه مشترک شهردار شاهرود و روابط عمومی دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲- ۱۴:۴۸:۰۶

اولین جلسه مدیریت روابط عمومی دانشگاه شاهرود با مسئولان شهرداری شاهرود، پنج شنبه 8 اسفند ماه جاری در محل دفتر شهردار برگزار شد.

اولین جلسه مدیریت روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه شاهرود در خصوص بررسی مسائل و مشکلات شهرداری و برقراری ارتباط دوجانبه علمی و پژوهشی بین شهرداری و دانشگاه، شنبه 8 اسفند ماه جاری در محل شهرداری شاهرود برگزار شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه شاهرود در این خصوص گفت: در این جلسه توافق شد که از طرف اعضای هیأت علمی کارگروه های علمی و پژوهشی تشکیل شود و پیشنهادهای فنی جهت مشارکت با شهرداری شاهرود اعلام گردد. دکتر محسن نظری همچنین از توافق با شهرداری در جهت حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه با هماهنگی قبلی در جلسات تخصصی شهرداری اشاره کرد و تصریح کرد: با هدف تعاملی سازنده بین شهرداری و دانشگاه، این گونه جلسات به صورت مستمر بین دانشگاه و شهرداری ادامه خواهد یافت.