اخبار و رویدادها: مقام اول کانون ادبی دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره شاهوار

مقام اول کانون ادبی دانشگاه شاهرود در هفتمین جشنواره شاهوار
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲- ۱۴:۴۶:۲۹

هفتمین جشنواره شعر و داستان کوتاه شاهوار با حضور هنرمندانی از استان های سمنان و گلستان 1 اسفند ماه به کار خود پایان داد.

در این جشنواره سعید میرزایی دبیر کانون ادبی دانشگاه شاهرود و دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر این دانشگاه از بین 93 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره در بخش داستان کوتاه با موضوع آزاد و عنوان کانال به مقام اول دست یافت.

رئیس حوزه هنری استان سمنان اظهار داشت:در مجموع،319 اثر از نویسندگان و شاعران استان های سمنان و گلستان برای شرکت در هفتمین جشنواره شعر و داستان کوتاه شاهوار دریافت شد که در بخش شعر ،163 اثر و در بخش داستان نیز 156 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

دانایی تصریح کرد:67 اثر با موضوع های ویژه و 96 اثر با موضوع آزاد در بخش شعر و 63 اثر با موضوع های ویژه و 93 اثر با موضوع آزاد در بخش داستان برای شرکت در هفتمین جشنواره استانی  شعر و داستان کوتاه شرکت نموده است.