اخبار و رویدادها: درخشش اساتید دانشگاه شاهرود در مسابقات ورزشی بسیج اساتید استان سمنان

درخشش اساتید دانشگاه شاهرود در مسابقات ورزشی بسیج اساتید استان سمنان
یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۲- ۱۰:۲۹:۴۰

مسابقات فرهنگی-ورزشی بسیج اساتید دانشگاه های استان سمنان در سال جاری، پنجشنبه اول اسفندماه در دانشگاه دامغان برگزار گردید.

دکتر احمد نزاکتی مسئول بسیج اساتید دانشگاه شاهرود ضمن مثبت ارزیابی کردن حضور اساتید دانشگاه شاهرود در این دوره از مسابقات، نتایج مسابقات را به شرح زیر اعلام کرد: در رشته تیر اندازی با تپانچه دکتر هادی قربانی مقام اول را از آن خود کرد. در رشته پرتاب دارت دکتر حسینی نیا مقام اول و دکتر علی درخشان مقام دوم را کسب کردند و در رشته پینگ پنگ دکتر مسعود طاهری حائز مقام دوم این دوره از مسابقات شدند.