اخبار و رویدادها: همزمان با دهه فجر:مسابقه کتابخوانی تفسیر سوره نساء در دانشگاه شاهرود

همزمان با دهه فجر:مسابقه کتابخوانی تفسیر سوره نساء در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲- ۱۲:۰۱:۴۱

همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مسابقه کتابخوانی تفسیر سوره نساء ویژه کارمندان و اعضاء هیأت علمی از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود برگزارمی شود.

سوالات این مسابقه از طریق اتوماسیون اداری برای همه کارکنان ارسال گردیده و برای دریافت کتاب تفسیر باید کارکنان دانشگاه به دفتر نهاد رهبری مراجعه نمایند. لازم به ذکر است مهلت ارسال این مسابقه تا 12 اسفند ماه اعلام شده و برای برندگان جوایزی به قید قرعه در نظر گرفته شده است.