اخبار و رویدادها: اولین همایش بین المللی فناوری اطلاعات وارتباطات،کارآفرینی سرمایه گذاری

اولین همایش بین المللی فناوری اطلاعات وارتباطات،کارآفرینی سرمایه گذاری
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲- ۱۲:۴۶:۴۱

اولین همایش بین المللی فناوری اطلاعات وارتباطات،کارآفرینی سرمایه گذاری

اولین همایش بین المللی فناوری اطلاعات و ارتباطات، کارآفرینی و سرمایه گذاری 24 اردیبهشت 93 از سوی استانداری قم در این استان برگزار می گردد.

از جمله مهم ترین اهداف برگزاری این سمینار ، ارتقای دانش عمومی در زمینه مفاهیم سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و تبیین نحوه تاثیرگذاری این مفاهیم بر اشتغال، معرفی چارچوب ها و استانداردهای ورود به حوزه سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات، توصیف الزامات و شرایط حصول نتیجه، ارایه تجارب موفق و آسیب شناسی تجارب ناموفق سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات سازمان ها، شرکت ها و نهادهای ایران ، ارایه تجارب موفق سایر کشورها در زمینه سرمایه گذاری و اشتغال زایی در فناوری اطلاعات، بررسی نقشه راه توسعه صنعت و صادرات فناوری اطلاعات ایران ،کسب و کار، نوآوری و کار آفرینی در صنعت و صادرات فناوری اطلاعات ،روشهای تامین مالی و فرصت های سرمایه گذاری این صنعت ،شناسایی فناوری های نوظهور و فرصت های داخلی و صادراتی عنوان شده است.

برخی از محورهای همایش نیز عبارتند از: فناوری اطلاعات و ارتباطات، انتقال تکنولوژی ، چالش ها و فرصت ها،مدل های مختلف انتقال تکنولوژی های مرتبط با ICT ،موانع و مشکلات انتقال تکنولوژی در این حوزه ،ارائه نقشه راه انتقال تکنولوژی ICT ،فرصتها و مزایای ورود ایران به  این حوزه از تکنولوژی ،ایجاد واحدهای R&D محور انتقال تکنولوژی ،ملزومات مدیریتی و قانونی انتقال تکنولوژی ،شرایط رقابتی اثر گذار بر انتقال تکنولوژی ،شهر الکترونیک، ابزارها و زیرساخت های مورد نیاز شهر الکترونیک نمونه چیست؟ کار آفرینی و افزایش تولید ناخالص ملی با رویکرد ICT، نقش ICT در کارآفرینی سایر بنگاه های اقتصادی، ICT زیربنای توسعه اقتصادی ،تولید ثروت ملی با بهره گیری از ICT ،نقش نوآوری و خلاقیت در کسب و کار الکترونیک ،تاثیر فاوا در رشد اقتصادی،نقش ICT در توسعه کارآفرینی زنان ،شهرک های صنعتی ICT محور ارتباط دولت ، صنعت و دانشگاه ،مدل های توسعه ای در سایر کشورها در این حوزه از تکنولوژی، تولید محصولات ICT در مقیاس جهانی ،شهرکهای صنعتی ICTالزامات و زیر ساختهای مورد نیاز ،شناسایی بازارهای هدف و بین مللی محصولات ICT ،صادرات نرم افزار ، رسانه های دیجیتال و بازی های رایانه ای راهکارها و چالش ها، کسب و کارهای جدید مبتنی بر رسانه های دیجیتال، نرم افزارهای تلفن همراه، انیمیشن و کسب درآمد ارزی ،شبکه های اجتماعی ابزار ارتقاء فرهنگی و ابزار نوین بازاریابی محصولات ،کارآفرینی و ...

مهلت ثبت نام و ارائه مقاله تا پایان اسفندماه 92 می باشد و پژوهشگران و دانشگاهیان جهت دریافت اطلاعات کامل می توانند به سامانه رسمی این همایش به نشانی www.ictinvestment.ir مراجعه نمایند.