اخبار و رویدادها: اطلاعیه امور دانشجویی؛ قابل توجه دانشجویان روزانه

اطلاعیه امور دانشجویی؛ قابل توجه دانشجویان روزانه
دوشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۲- ۰۸:۳۴:۵۷

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که فاقد بیمه پایه ( خدمات درمانی، تأمین اجتماعی و غیره ... ) می باشند می رساند :

اطـلاعیـه

( ویژه دانشجویان دوره روزانه )

از تاریخ 23/10/92 لغایت 23/11/92 جهت ثبت نام و دریافت فرم مربوطه با در دست داشتن مدارک ذیل به امور دانشجویی مراجعه نمایند.

1- فتوکپی کارت دانشجویی

2- فتوکپی صفحه اول شناسنامه

3- یک قطعه عکس 4 × 3

4- پرداخت مبلغ 2000 ریال

5- فتوکپی کارت ملی

6- دانشجویان متقاضی دریافت دفترچه بیمه می بایست قبلاً تعهد محضری صندوق رفاه دانشجویان را به امور دانشجویی ارائه داده باشند.

7- حق بیمه سالیانه 1716000 ریال می باشد که 50% آن توسط دانشگاه پرداخت و مابقی آن بصورت وام از طرف صندوق رفاه دانشجویان پرداخت خواهد گردید که در هنگام فراغت از تحصیل جزو بدهی دانشجویان محسوب می شود.

8- در صورت عدم واریز حق بیمه به هر عللی ازطرف صندوق رفاه دانشجویان، می بایست دانشجو مبلغ بیمه را نقداً پرداخت نمایند.

9- دانشجویانی که دفترچه بیمه آنها تا پایان اسفند ماه 92 اعتبار داشته، می بایست جهت تمدید آن به امور دانشجویی( آقای آقایان ) مراجعه نمایند.

اداره امور دانشجویی