اخبار و رویدادها: مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار می شود

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار می شود
سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲- ۱۱:۱۳:۱۱

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار می شود

به مناسبت دهه فجر مسابقات ورزشی درون دانشگاهی در رشته های فوتسال، والیبال، بسکتبال، بدمینتون، پینگ پنگ، تیراندازی، و شنا بین کارکنان این دانشگاه برگزار می گردد.

به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی از سوی مدیریت تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی دانشگاه شاهرود مسابقات ورزشی درون دانشگاهی در رشته های فوتسال، والیبال، بسکتبال سه نفره، بدمینتون، پینگ پنگ، تیراندازی، و شنا در دو بخش آقایان و خانم ها، بین کارکنان این دانشگاه برگزار می گردد.

ثبت نام این مسابقات از 16 لغایت 21 دی ماه از طریق سرپرستان مسابقات بوده و آغاز این مسابقات از 23 دی ماه می باشد.

شایان ذکر است بدمینتون آقایان به صورت دوبل و انفرادی، تیراندازی در رشته های تپانچه و تفنگ، شنا آقایان در رشته های 50 متر کرال سینه و 50 متر قورباغه و شنا خواهران فقط 50 متر کرال سینه برگزار می شود.