اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان

آغاز ثبت نام بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان
سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲- ۱۰:۱۱:۴۵

آغاز ثبت نام بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان

ثبت نام مرحله دانشگاهی بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان در دانشگاه های سراسر کشور آغاز گردید.

این دوره از مسابقات در پنج بخش شامل بخش شفاهی (ترتیل، تحقیق، حفظ، دعاخوانی، مدیحه سرایی، سخنرانی، دکلمه)، بخش کتبی، بخش پژوهشی، بخش ادبی و بخش هنری (خوشنویسی، طراحی، نقاشی، تواشیح، نماهنگ، عکس، تذهیب) برگزار می شود. زمان برگزاری مرحله دانشگاهی نیمه دوم بهمن ماه اعلام شده است.

دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در این دوره از مسابقات، به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه نمایند و یا مشخصات خود شامل نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، شماره تماس، بخش مورد نظر در مسابقه  را به آدرس الکترونیکی farhangi@shahroodut.ac.ir  ارسال  و یا به شماره 3000527373  پیامک نمایند.

گفتنی است دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آئین نامه جشنواره و دانلود منابع بخش کتبی مرحله دانشگاهی می توانند به سایت quranmsrt.ir مراجعه نمایند.