اخبار و رویدادها: حضور کارکنان دانشگاه شاهرود در اردوی زیارتی مشهد مقدس

حضور کارکنان دانشگاه شاهرود در اردوی زیارتی مشهد مقدس
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۲- ۱۴:۱۹:۳۱

حضور کارکنان دانشگاه شاهرود در اردوی زیارتی مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آستانه اربعین حسینی (ع) بیش از 80 نفر از کارکنان دانشگاه شاهرود به اردوی زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند .

در این اردوی  سه روزه  که به همت پایگاه مقاومت ظفر بسیج کارکنان و مساعدت مسئولان دانشگاه برگزار شد، شرکت کنندگان علاوه بر زیارت حرم مطهر حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) و شرکت در مراسم معنوی دعاهای کمیل و ندبه، از اماکن موزه های تاریخی باغ نادری نیز بازدید کردند.

همچنین در این اردو حجت الاسلام و المسلمین نصیری معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن حضور در جمع کارکنان دانشگاه، سبک زندگی اسلامی را تشریح کرد و در پایان هدایایی نیز به قید قرعه به شرکت کنندگان در این نشست اهداء گردید.