اخبار و رویدادها: پیکر مطهر آیت‌الله شیخ علی مروی در مشهد تشییع شد

پیکر مطهر آیت‌الله شیخ علی مروی در مشهد تشییع شد
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲- ۲۲:۲۶:۵۴

پیکر مطهر آیت‌الله شیخ علی مروی در مشهد تشییع شد

پیکر آیت‌الله شیخ علی مروی با حضور علما و اساتید حوزه علمیه به سمت حرم مطهر رضوی تشییع شد.

پیکر آیت‌الله شیخ علی مروی با حضور علما و اساتید حوزه علمیه به سمت حرم مطهر رضوی تشییع و به خاک سپرده شد. علما و اساتید حوزه علمیه و همچنین مردم انقلابی مشهد، حضور پرشوری در مراسم تشییع جنازه آیت‌الله شیخ علی مروی داشتند. آیت‌الله شیخ علی مروی از علمای برجسته و انقلابی مشهد بود که شنبه 23 آذر ماه دار فانی را وداع گفت. حاج شیخ علی مروی که عمر پربرکت خویش را در نشر معارف الهی و سنگر امامت جماعت سپری کرده بود و پس از نیم قرن تلاش دینی و مذهبی دعوت حق را لبیک گفت، از شاگردان شیخ حسین قزوینی و آیت‌الله میلانی بودند، همچنین این عالم گرانقدر قبل و بعد از انقلاب نقش موثری را در حمایت از انقلاب اسلامی ایفا کردند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی رحلت آیت الله شیخ علی مروی را تسلیت گفتند.

بدینوسیله به جناب آقای دکتر مروی مدیر محترم پژوهش دانشگاه، تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند متعال برای ایشان طلب صبر داریم.

روابط عمومی دانشگاه شاهرود