اخبار و رویدادها: سمینار پدافند غیرعامل با رویکرد دفاع سایبری در دانشگاه شاهرود برگزارشد

سمینار پدافند غیرعامل با رویکرد دفاع سایبری در دانشگاه شاهرود برگزارشد
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲- ۱۰:۵۲:۵۳

سمینار پدافند غیرعامل با رویکرد دفاع سایبری در دانشگاه شاهرود برگزارشد

سمینار پدافند غیرعامل با رویکرد دفاع سایبری دوشنبه 25 آذر ساعت 10صبح ویژه اعضاء هیات علمی دانشگاه شاهرود در تالار اقاقیای دانشگاه شاهرود برگزار شد.

در این سمینار که با هدف آگاه سازی درباره حملات سایبری و فضای مجازی برگزار شد، سرگرد میراحمدی رئیس پلیس فتای استان سمنان در مورد ویژگی های فضای مجازی، استثمار سایبری و تشخیص درگاه های جعلی سخنانی ایراد کرد.

میر احمدی در رابطه با فضای مجازی گفت: بیشتر اطلاعات افراد در کشور ما با رمزهایی مثل 1، 2، 3، 4، 5، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد حمایت می شود که دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را به سهولت برای هکرها فراهم می کند. امروزه استفاده از آنتی ویروس های خارجی مثل این است که از دزد بخواهیم مراقب اموالمان باشد.

وی افزود: هدف از تشکیل شبکه های اجتماعی این است که به اطلاعات ما دسترسی داشته باشند، بنابراین اطلاعات محرمانه شخصی نباید در دسترس شبکه های اجتماعی قرار گیرد.

گفتنی است این سمینار ویژه دانشجویان نیز از ساعت 18 الی 20 دوشنبه در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار گردید.