اخبار و رویدادها: نایب قهرمانی بسکتبال دختران دانشگاه شاهرود در منطقه 3 کشور

یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲- ۱۱:۰۱:۴۵

نایب قهرمانی بسکتبال دختران دانشگاه شاهرود در منطقه 3 کشور

نایب قهرمانی تیم بسکتبال دختران دانشگاه شاهرود در بین دانشگاه های منطقه 3 کشور

در مسابقات بسکتبال دانشجویان دختر منطقه سه کشور، تیم دانشگاه شاهرود نایب قهرمان این دوره از مسابقات شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر گفت: در این دوره از مسابقات که از 19 لغایت 22 آذرماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، تیم دانشگاه شاهرود توانست در دور مقدماتی با غلبه بر تیم های حکیم سبزواری و بیرجند با اقتدار به دور دوم راه یابد.

دکتر علی حسنی با مثبت ارزیابی کردن عملکرد مربی، سرپرست و بازیکنان تیم دانشگاه گفت: تیم دانشگاه شاهرود در دور دوم نیز موفق شد با شکست تیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به فینال راه یابد، اما در فینال بازی را به تیم فردوسی مشهد واگذار و به مقام دوم دست یافت.

وی درباره نحوه راه یابی تیم دانشگاه به مرحله بعد گفت:  18 تیم در این دوره از مسابقات شرکت کردند و مقام های اول و دوم به مسابقات بین منطقه ای کشور در سال 93 راه می یابند که دانشگاه های فردوسی مشهد، شاهرود، حکیم سبزواری به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

دکتر حسنی با تقدیر از زحمات  معصومه ناظمی سرپرست تیم، حسین پور مربی و بازیکنان پرتلاش دانشگاه اظهار امیدواری کرد این موفقیت ها برای تیم های مختلف دانشگاه روزافزون و پایدار  باشد.