اخبار و رویدادها: اولین کنفرانس ملی مهندسی اکتشاف منابع زیرزمینی در دانشگاه شاهرودآغازشد

اولین کنفرانس ملی مهندسی اکتشاف منابع زیرزمینی در دانشگاه شاهرودآغازشد
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۲- ۱۰:۰۰:۰۶

دقایقی پیش اولین کنفرانس ملی مهندسی اکتشاف منابع زیر زمینی در دانشگاه شاهرود آغاز شد

این کنفرانس دو روزه با محورهای اکتشاف مواد معدنی،اکتشاف مواد هیدرو کربوری،اکتشاف آب و اکتشاف منابع زمین گرمایی با حضور450 نفر از دانشگاهیان و متخصصان این حوزه از سراسر کشور برگزار می شود.

دراین کنفرانس 130مقاله ارائه خواهدشد که 61 مقاله به صورت سخنرانی و 69 عنوان آن به صورت پوستر خواهد بود.

همچنین در این کنفرانس ملی پنج مقاله سخنرانی بوده و پنج مقاله پوستری برگزیده و مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

در حاشیه و همزمان با برگزاری این کنفرانس ملی دو برنامه تجلیل از پیشکسوت مهندسی معدن کشور دکترˈمحمود احمد زاده هرویˈنخستین وزیر صنایع و معادن در جمهوری اسلامی و استاد بازنشسته دانشکده فنی دانشگاه تهران با حضور مسوولان کشوری برگزار خواهد شد.

همچنین نمایشگاهی با 24 غرفه از آخرین دستاوردهای علمی و تخصصی شرکتها و موسسات کشوری در زمینه اکتشاف منابع زیرزمینی معدنی و فروش سنگ های قیمتی و تزئینی از دیگر برنامه های این کنفرانس است .