اخبار و رویدادها: تمدید مهلت ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود

تمدید مهلت ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲- ۱۴:۳۶:۳۰

ثبت نام حوزه علو م اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود تا پایان دی ماه 92 تمدید شد.

حجت الاسلام و المسلمین سیدعلیرضا میرباقری مسئول حوزه علوم اسلامی دانشگاه شاهرود با اشاره به این که هدف از برگزاری این کلاس ها یادگیری علوم دینی در کنار دروس دانشگاهی است، از دانشجویان علاقه مند به تحصیل علوم دینی دعوت کرد تا از طریق سایت www.HODAT.ir یا با مراجعه به حوزه علوم اسلامی شهید بهشتی (ره) دانشگاه، واقع در جنب مسجد پیامبر اعظم (ص) نسبت به ثبت نام در این حوزه اقدام نمایند.

وی خاطر نشان کرد: مهلت ثبت نام تا آخر دی ماه تمدید شده است و زمان برگزاری کلاس ها جهت عدم تداخل با برنامه درسی کلاس های رسمی دانشجویان، روزهای پایانی هفته، چهارشنبه ها بعد ازظهر از ساعت 14 الی 17 و پنجشنبه ها صبح و بعد از ظهر از ساعت 8 الی 16 در نظر گرفته شده است.