اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه های هنرهای تجسمی در دانشگاه شاهرود

برگزاری کارگاه های هنرهای تجسمی در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۲- ۱۰:۴۷:۰۶

برگزاری کارگاه های هنرهای تجسمی در دانشگاه شاهرود

به همت و تلاش کانون های فرهنگی و هنری مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شاهرود کلاس ها و کارگاه های متنوع هنرهای تجسمی به صورت مستمر و در طول سال تحصیلی برگزار می گردد.

کانون فیلم و عکس کارگاه آموزش عکاسی با موضوع مقدمه ای بر عکاسی پیشرفته را با حضور استاد احمد بازوی برگزار می کند. این کارگاه یکشنبه 11 لغایت 13 آذر از ساعت 12 الی 14 در تالار اقاقیا برگزار می گردد.

کلاس های نقاشی، طراحی و خوشنویسی در طول ترم، چهارشنبه ها در نگارخانه ی فرهنگی به همت دانشجویان کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی برگزار می گردد و کانون ادبی کارگاه هایی در زمینه های شعر، داستان و نقد ادبی برگزار می نماید.کارگاه های شعر یکشنبه ها ساعت 16 الی 18 و کارگاه های داستان یکشنبه ساعت  12 الی 14 توسط سیامک مهاجری و نقد ادبی سه شنبه ها 12 الی  14 توسط اکرم نظری در تالار اقاقیای امور فرهنگی در طول ترم بر گزار می گردد.