اخبار و رویدادها: سوگواران خورشید در دانشگاه شاهرود می سرایند

سوگواران خورشید در دانشگاه شاهرود می سرایند
یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲- ۱۲:۲۰:۲۲

سوگواران خورشید در دانشگاه شاهرود می سرایند

محفل سوگواران خورشید از 26 لغایت 27 آبان ماه در تالارشقایق های این دانشگاه برگزارمی شود.

محفل سوگواران خورشید با همکاری مدیریت امور فرهنگی و هیأت اساتید و دانشگاهیان شاهرود، رایة البصیرة با هدف ایجاد فضای عاشورایی از 26 لغایت 27 آبان ماه همزمان با 13و 14محرم الحرام در تالارشقایق های این دانشگاه برگزار می شود.

در این محفل که ازساعت18:30 آغاز و تا20:30 ادامه دارد حضرت حجة الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمود ترابی امام جمعه شاهرود به ایراد سخن پرداخته و حاج حسین یزدانی از مداحان جوان شاهرود مرثیه سرایی می کند.

نوا و نما، شعر و شعور عاشورایی و خوشنویسی عاشورایی با همکاری انجمن خوشنویسان شاهرود از دیگر برنامه های محفل سوگواران خورشید است.

شایان ذکر است همزمان با این محفل، کارگاه و نمایشگاه  آثار خوشنویسی با حضور اساتید انجمن خوشنویسان شاهرود و عکس عاشورایی در ورودی تالارشقایق ها برپا شده است.