اخبار و رویدادها: حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در راهپیمایی 13 آبان

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در راهپیمایی 13 آبان
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲- ۱۱:۴۲:۰۳

حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در راهپیمایی 13 آبان

دانشگاهیان دانشگاه شاهرود همگام و همصدا با آحاد ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی و در حمایت از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راهپیمایی 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت کردند.

در این مراسم که دوشنبه 13 آبان از ساعت 10 صبح، از میدان جمهوری اسلامی آغاز  شد و تا میدان امام خمینی (ره) ادامه داشت، هیأت رئیسه، جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه شاهرود همصدا با مردم انقلابی شاهرود با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل حمایت همه جانبه خود را از ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای اعلام داشته و در پایان قطعنامه راهپیمایی را تأیید نمودند.

این مراسم با سخنرانی سردار محمد شعبانی جانشین مجتمع دانشگاهی امام حسین(ع) و آتش زدن پرچم آمریکا به پایان رسید.