اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک

برگزاری جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲- ۱۴:۵۱:۲۲

برگزاری جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک

جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود دوشنبه ششم آبانماه در سالن اجتماعات این دانشکده با حضور اساتید و دانشجویان ورودی جدید برگزار شد.

در این جلسه که به منظور آشنایی دانشجویان با مسئولان و اساتید این دانشکده برگزار شد، دکتر سید رضا قوامی ریابی، رئیس دانشکده ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید، گزارشی از پیشرفت های دانشکده در سالهای گذشته را ارائه کرد.

دکتر فرهنگ سرشکی، معاون آموزشی و پژوهشی این دانشکده نیز در ارتباط با مقررات آموزشی، سخنانی ایراد کرد و در ادامه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری سال گذشته دانشکده را معرفی کرد.

در ادامه مراسم از دو استاد پیشکسوت دانشکده، دکتر سید رحمان ترابی و دکتر رضا خالوکاکایی به پاس زحمات فراوان آنان در راستای پیشرفت دانشکده و نیز مدیران سابق گروه های اکتشاف معدن دکتر علیرضا عرب امیری و استخراج معدن، دکتر فرهنگ سرشکی تقدیر به عمل آمد.