اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی

یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲- ۱۵:۴۹:۱۶

آغاز ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی

ثبت نام ازدواج دانشجویی

ثبت نام هفدهمین دوره ازدواج دانشجویی از اول آبان ماه جاری، همزمان با عید امامت و ولایت، عید غدیر خم  با رویکرد سفر های زیارتی و آموزشی و برگزاری  کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان مجرد و زوج های دانشجو در دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه، متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به نشانی www.Nahad.ir ثبت نام نموده و مدارک خود را ظرف مدت 72 ساعت پس از ثبت نام به محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود تحویل نمایند.

بر پایه این گزارش هماهنگی ها و برنامه ریزی های لازم در خصوص سفر زیارتی 25 هزار زوج دانشجو از دوره شانزدهم و هفدهم به مشهد مقدس در قالب طرح همسفر تا بهشت به عمل آمده و در این دوره برای برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان مجرد و متاهل و مشاوره های ازدواج و اعزام اساتید به دانشگاه ها حمایت هایی صورت گرفته است .

گفتنی است مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام عبارتند از:

1. کپی و اصل شناسنامه زوجین (صفحه اول و دوم)

2.  کپی و اصل عقدنامه  (صفحه اول الی پنجم)

3. کپی و اصل کارت دانشجویی

4. کپی و اصل کارت ملی زوجین