اخبار و رویدادها: دانشگاه شاهرود میزبان ششمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش

دانشگاه شاهرود میزبان ششمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۲- ۰۸:۱۲:۴۲

دانشگاه شاهرود میزبان ششمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش

ششمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، ششم لغایت هشتم خرداد ماه 93 در دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

محورهای این کنفرانس شامل امنیت سایبری، سامانه های همراه، خدمات الکترونیکی، فن آوری های وب، سامانه های هوشمند در ICT، سامانه های چند رسانه ای، رایانش های ابری توری و خوشه ای، مهندسی دانش، IT و مدیریت، شبکه های اجتماعی و اخلاق، قوانین و فرهنگ در IT می باشد.

گفتنی است، در فراخوان اولیه این کنفرانس، مهلت ارسال اصل مقاله به دبیرخانه انجمن واقع در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تا 20 دی 92، اعلام نتایج داوری20 اسفند 92 و زمان دریافت نهایی مقاله 5 اردیبهشت 93 اعلام شده است.

علاقه مندان به شرکت در این کنفرانس می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی این کنفرانس به آدرس www.ikt-2014.ir مراجعه نمایند.