اخبار و رویدادها: کسب عنوان قهرمانی دانشجوی دانشگاه شاهرود در مسابقات جودو قهرمانی کشور

کسب عنوان قهرمانی دانشجوی دانشگاه شاهرود در مسابقات جودو قهرمانی کشور
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۲- ۱۱:۵۸:۴۴

مسابقات جودو قهرمانی بانوان کشور و انتخابی تیم ملی بانوان با حضور 25 تیم و 350 جودوکار 19 و 20 مهرماه در استان همدان برگزار شد.

مسابقات جودو قهرمانی بانوان کشور و انتخابی تیم ملی بانوان جهت حضور در مسابقات آسیایی چین با حضور 25 تیم و 350 جودوکار در دو رده سنی جوانان و نوجوانان در استان همدان برگزار شد.

در این مسابقات که از  19 لغایت 20 مهرماه سال جاری به مدت دو روز در سالن امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار گردید،در بخش انفرادی و در رده جوانان در وزن منهای 62 کیلوگرم، دنیا آقایی دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه شاهرود عنوان ارزشمند قهرمانی و جواز حضور در مسابقات آسیایی کشور چین را کسب کرد.