اخبار و رویدادها: اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه شاهرود در سال تحصیلی جدید

اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه شاهرود در سال تحصیلی جدید
یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲- ۱۳:۴۹:۴۲

اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه شاهرود در سال تحصیلی جدید یکشنبه 21 مهرماه برگزار می گردد.

اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه شاهرود در سال تحصیلی جدید با موضوع « سلفیه پیشینه و آینده با نگاه به تحولات سوریه » با حضور دکتر یعقوب توکلی استاد علوم سیاسی و پژوهشگر حوزه تاریخ سیاسی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی از دفتر هم اندیشی اساتید، با توجه به فعالیت گسترده جریان های سلفی وهابی و تکفیری، خصوصاً در خاورمیانه و شمال آفریقا و ضرورت شناخت این جریان ها اولین نشست هم اندیشی در سال تحصیلی جدید به این موضوع اختصاص یافته است.

این نشست یکشنبه 21 مهرماه ساعت  18:30 در سالن جلسات کوثر روابط عمومی واقع در سازمان مرکزی برگزار می گردد و طی اطلاعیه ای از کلیه اساتید دانشگاه شاهرود جهت شرکت در این جلسه دعوت به عمل آمده است.