اخبار و رویدادها: برگزاری جشن ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲- ۰۹:۳۶:۳۴

برگزاری جشن ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در دانشگاه شاهرود

به مناسبت اول ذیحجه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) مراسم جشنی دوشنبه15 مهر ماه در تالار شقایق های دانشگاه برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود به صورت مشترک، برنامه شادی را به مناسبت سالروز ازدواج امیرمؤمنان (ع) و بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س) دوشنبه 15مهر ماه در تالار شقایق های دانشگاه برگزار نمودند.

سخنران این مراسم دکتر فروغ نیلچی زاده از اساتید حوزه و دانشگاه طی سخنانی به تبیین مبانی انتخاب همسر و ازدواج مناسب پرداخت و سپس به پرسش های دانشجویان در باب ازدواج پاسخ گفت.

در این جشن که از ساعت 19 به مدت 3 ساعت با حضور بیش از 1000 دانشجو برگزار شد، برنامه هایی چون مداحی، اجرای موسیقی سنتی توسط گروه موسیقی دانشگاه، تواشیح گروه اهل بیت (ع) و مسابقه برگزار شد