اخبار و رویدادها: برپایی نمایشگاه نگارین در دانشگاه شاهرود

برپایی نمایشگاه نگارین در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲- ۰۹:۳۰:۱۰

برپایی نمایشگاه نگارین در دانشگاه شاهرود

کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی با هدف معارفه کانون هنرهای تجسمی نمایشگاهی را با عنوان نگارین برپا نموده است.

کانون هنرهای تجسمی و صنایع دستی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شاهرود با هدف معارفه کانون هنرهای تجسمی، نمایشگاهی را با عنوان نگارین برپا نموده است.

در این نمایشگاه که از 16 لغایت 23 مهرماه در نگارخانه اداره کل امور فرهنگی برقرار است آثاری از اساتید برجسته شهرستان و 12 نفر از دانشجویان در رشته های آبرنگ، رنگ روغن، مدادرنگی، سیاه قلم، نقاشی خط، خوشنویسی، سرامیک، ویترای، اوریگامی، گلیم و چرم در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.

در حاشیه این نمایشگاه امکان لازم برای برگزاری کارگاه خوشنویسی، نقاشی با مدادرنگی و اوریگامی برای علاقه مندان پیش بینی شده و به صورت همزمان ثبت نام کلاس های هنری این ترم  دانشگاه شاهرود نیز انجام می شود.