اخبار و رویدادها: تشکیل اولین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی و هنری سال تحصیلی 93-92

تشکیل اولین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی و هنری سال تحصیلی 93-92
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲- ۰۸:۱۳:۰۹

تشکیل اولین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی و هنری سال تحصیلی 93-92

اولین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه شاهرود، دوم مهرماه در سالن جلسات مدیریت امور فرهنگی با حضور دبیران این کانون ها تشکیل شد.

اولین جلسه شورای دبیران کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه شاهرود،سه شنبه دوم مهرماه در سالن جلسات مدیریت امور فرهنگی با حضور دکتر مهدی برادران فیروزآبادی مدیر امور فرهنگی، محبوبه حلاجی کارشناس کانون ها و دبیران کانون های فرهنگی و هنری تشکیل شد.

در این جلسه ضمن بررسی مسائل داخلی کانون ها، پیشنهادهای دبیران مورد بررسی و راهکارهای حل آن مورد تصویب قرار گرفت. همچنین فاطمه فتح آبادی با رأی اکثریت، به عنوان دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه، انتخاب شد. ضمناً مقرر گردید جلسه بعد در روز 3 مهر ماه ساعت 12 جهت بررسی اجرای جشن معارفه کانون ها با حضور دبیر شورای هماهنگی و دبیران کانون ها برگزار گردد.