اخبار و رویدادها: چهار انتصاب جدید در دانشکده مهندسی معدن دانشگاه شاهرود

چهار انتصاب جدید در دانشکده مهندسی معدن دانشگاه شاهرود
شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۲- ۱۱:۴۱:۱۱

طی احکامی از سوی رئیس دانشگاه،دکتر سرشکی،دکتر کارآموزیان،دکتر کامکارودکتر روشندل به ترتیب به سمتهای معاون آموزشی دانشکده، مدیریت گروه استخراج، مدیریت گروه ژئوفیزیک و مدیریت گروه اکتشاف منصوب شدند.

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه شاهرود، دکتر فرهنگ سرشکی به سمت معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دکتر محمد کارآموزیان به سمت مدیریت گروه استخراج، دکتر ابوالقاسم کامکار روحانی به سمت مدیریت گروه ژئوفیزیک و نفت و دکتر امین روشندل به سمت مدیریت گروه اکتشاف این دانشکده منصوب شدند.

همچنین از زحمات و تلاش های دکتر رضا قوامی در مدت تصدی معاونت آموزشی و پژوهشی این دانشکده، دکتر فرهنگ سرشکی در مدت تصدی مدیریت گروه استخراج و دکتر علیرضا عرب امیری در مدت تصدی گروه اکتشاف و ژئوفیزیک تقدیر و تشکر گردید.