اخبار و رویدادها: تأسیس مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز در دانشگاه شاهرود

تأسیس مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲- ۱۳:۰۲:۳۰

تأسیس مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز در دانشگاه شاهرود

مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز در دانشگاه شاهرود با سه گروه پژوهشی تأسیس می شود.

دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر گفت: شورای گسترش آموزش عالی در جلسه 18/3/92 خود با تأسیس مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز با سه گروه پژوهشی 1. مخازن غیر متعارف 2. زمین فیزیک( ژئوفیزیک) 3. ذخیره سازی و زمین مکانیک نفت در دانشگاه شاهرود موافقت اصولی تقاضا محور به عمل آورد.

وی با اشاره به پیشینه و سوابق درخشان علمی و پژوهشی و اساتید مبرز دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود، تأسیس این مرکز پژوهشی را گامی مؤثر در راستای ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت و استفاده از توانمندی های علمی و پژوهشی اساتید دانشگاه شاهرود در جهت ارتقاء صنعت نفت و گاز کشور برشمرد.