اخبار و رویدادها: مقام دوم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در مسابقات رقابت مهر

مقام دوم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در مسابقات رقابت مهر
شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۲- ۱۱:۳۰:۰۵

مقام دوم دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در مسابقات رقابت مهر

مرحله استانی مسابقات سراسری رقابت مهر در 5 رشته در شهرستان دامغان از 15 الی 17 تیرماه برگزار شد.

مرحله استانی بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری رقابت مهر از سوی سازمان جوانان هلال احمر در 5 رشته در بین چهار گروه دانشجویی، طلاب، جوانان و روستایی در شهرستان دامغان از 15 الی 17 تیرماه برگزارشد.

در این دوره از مسابقات تیم دانشجویی کانون هلال احمر دانشگاه شاهرود متشکل از مریم حسین پور، فاطمه فتح آبادی و نسرین قلیان به مقام دوم رشته اسکان اضطراری دست یافتند.

گفتنی است این مسابقات با هدف کمک به ارتقای توانمندی های علمی و امداد و تمرین فعالیت های گروهی اعضاء هلال احمر جهت بهره مندی از خدمات آنان در برنامه های مختلف بشر دوستانه و امدادی در رشته های حفظ و قرائت قرآن کریم، امداد و کمک های اولیه، حمل تخصصی و توان افزایی، اسکان اضطراری و زبان انگلیسی برگزار می شود.