اخبار و رویدادها: انتصاب رئیس دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود

انتصاب رئیس دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۲- ۱۲:۴۲:۴۱

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه شاهرود طی حکمی، دکتر رضا قوامی ریابی را به سمت ریاست دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به سوابق ارزنده علمی و اجرائی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک منصوب می‌گردید تا وظایف و امور محوله را بر اساس بند «ب» ماده «6» آئین نامه جامع مدیریت با هماهنگی معاونین  اینجانب و سایر مدیران ستادی به انجام رسانید. امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران آن دانشکده زمینه فعالیت های برون دانشگاهی را فراهم آورده و علاوه بر آن با جذب اساتید متخصص و متعهد و همچنین تعریف و راه اندازی رشته های تحصیلی میان رشته ای در مقاطع ارشد و دکتری زمینه ارتقاء و تعالی هر چه بیشتر همکاران و دانشکده را مهیا سازید.

لازم به ذکر است پیش از این دکتر محمد عطائی رئیس این دانشکده بود که در حال حاضر مسئولیت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه را بر عهده دارد.