اخبار و رویدادها: انتصابات جدید دانشگاه شاهرود

انتصابات جدید دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۲- ۰۸:۳۹:۵۴

رئیس دانشگاه شاهرود طی احکام جداگانه ای مدیران گروه های آموزشی تعدادی از دانشکده ها را منصوب کرد.

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه شاهرود طی احکام جداگانه ای دکتر وحید ابوالقاسمی استادیار دانشکده مهندسی برق و رباتیک را به سمت سرپرست گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر، مجید عامری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت را به سمت سرپرست گروه آموزشی حسایداری و اقتصاد و دکتر حسین توکلی عنبران استادیار دانشکده فیزیک را به سمت مدیر گروه فیزیک هسته ای و ذرات بنیادی برای مدت دو سال منصوب کرد. همچنین طی نامه های جداگانه ای دکتر اکبرزاده کلات استادیار دانشکده مهندسی برق و رباتیک در سمت مدیر گروه کنترل و دکتر امین حاجی زاده استادیار دانشکده مهندسی برق و رباتیک در سمت مدیر گروه قدرت به مدت دو سال دیگر ابقاء گردیدند.

همچنین طی نامه ای از زحمات مهندس حامد رحیم اف عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات در مدت دو سال مدیریت گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر تقدیر و تشکر گردید.