اخبار و رویدادها: اولین جلسه سال 92شورای دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه سال 92شورای دانشگاه برگزار شد
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲- ۱۹:۳۵:۰۴

اولین جلسه شورای دانشگاه سال 92 ساعت 9 صبح روز دوشنبه، 27 خرداد ماه در سالن اجتماعات کوثر دانشگاه شاهرود با حضور اعضاء برگزار شد.

در این جلسه دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه شاهرود با تبریک اعیاد شعبانیه و شرکت پرشور مردم در انتخابات و خلق حماسه سیاسی گفت:مشارکت 73 درصدی مردم در انتخابات قطعا پشتوانه خوبی برای نظام خواهد بود .وی ضمن آرزوی توفیق برای رییس جمهور منتخب مردم، از زحمات همکاران دانشگاهی و همه دست اندر کاران در طول ترم گذشته تقدیر به عمل آورد و از اعضای هیات علمی و کارشناسان برای برگزاری خوب ترم جاری تشکر کرد.

گفتنی است این جلسه به منظور بحث و تبادل نظر پیرامون ایجاد رشته های جدید شامل: مهندسی برق - الکترونیک در مقطع دکتری، مدیریت ورزشی در مقطع دکتری، مدیریت بازرگانی گرایش رفتار سازمانی در مقطع دکتری، مکانیک ماشین های کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد و  آسیب شناسی و حرکات اصلاحی در مقطع کارشناسی ارشد صورت پذیرفت.

از جمله محورهای دیگر این جلسه می توان به بحث و تبادل نظر پیرامون پیشنهاد دانشکده ریاضی درخصوص سرفصل رشته های ریاضی محض و کاربردی در مقاطع ارشد و دکتری، بحث و تبادل نظر پیرامون پیشنهاد دانشکده کشاورزی درخصوص سرفصل رشته های حشره شناسی ، علوم و صنایع غذایی و علوم باغبانی در مقطع کارشناسی ارشد و بحث و تبادل نظر پیرامون پیشنهاد دانشکده فیزیک درخصوص سرفصل رشته فیزیک هسته ای در مقطع دکتری اشاره کرد.