اخبار و رویدادها: توجه ناشر آلمانی به پایان نامه دکتری استاد دانشگاه شاهرود

توجه ناشر آلمانی به پایان نامه دکتری استاد دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۲- ۱۱:۰۶:۳۷

توجه ناشر آلمانی به پایان نامه دکتری استاد دانشگاه شاهرود

پایان نامه دکتری شاهین شاهسون، استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود که به تأثیر گوگرد در محصولات کشاورزی می پردازد توسط انتشارات لپ که یک ناشر معروف در کشور آلمان می باشد منتشر شد.

پایان نامه دکتری شاهین شاهسونی، استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود که به تأثیر گوگرد در محصولات کشاورزی می پردازد توسط انتشارات لپ که یک ناشر معروف در کشور آلمان می باشد منتشر شد.

دکتر شاهین شاهسونی در خصوص این کتاب گفت: با توجه به تاثیر بسزایی که گوگرد در تغذیه گیاهان دارد و تمرکز ویژه ای که در سال های اخیر بر این عنصر در دنیا صورت گرفته است و نتایج تحقیقات که نشان گر تاثیر زیاد گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات کشاورزی دارد، پایان نامه دکتری من هم به این موضوع اختصاص یافت. هم اکنون در کشور ما نیز تحقیقات زیادی در این خصوص صورت گرفته که نتایج جالبی هم به دنبال داشته است.

این کتاب که ماه پیش منتشر شده  کار سیستماتیکی می باشد که تمام جنبه های تغذیه ای گوگرد در گندم را بررسی می نماید. تاکنون حدود 20 مقاله از این کتاب توسط مولف استخراج شده که در کنفرانس های داخلی و خارجی ارائه گردیده است.

گفتنی است ناشر آلمانی قیمت 80 یورویی را برای هر نسخه از این کتاب در نظر گرفته است.