اخبار و رویدادها: دوازدهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی دانشگاه شاهرود

دوازدهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۲- ۱۱:۳۸:۰۷

مدیریت فرهنگی دانشگاه شاهرود دوازدهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی با موضوع انتخابات را در این دانشگاه برگزار می کند.

این مسابقه 20 خرداد ماه ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه شاهرود و از طریق سیستم اتوماسیون، ساعت 13:30 برگزار می شود. منبع این آزمون کتابی با عنوان انتخابات لیلة القدر نظام اسلامی می باشد که مجموعه ای از آراء و نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره انتخابات ریاست جمهوری است.

گفتنی است، یازدهمین دوره  آزمون مطالعاتی فرهنگی کارکنان و اساتید دانشگاه، به مناسبت ایام فاطمیه، 7 اردیبهشت ماه از کتاب«کشتی پهلو گرفته» برگزار شد و حجت الاسلام حسین حیدری از دفتر نهاد مقام معظم رهبری، عماد ابراهیمی از دانشکده برق و معصومه آزاد خواه از معاونت پژوهشی حائز مقام اول تا سوم شدند.