اخبار و رویدادها: 115 فعالیت فرهنگی دانشگاه شاهرود در یک ماه

115 فعالیت فرهنگی دانشگاه شاهرود در یک ماه
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲- ۱۲:۳۶:۰۹

115 فعالیت فرهنگی دانشگاه شاهرود در یک ماه

دکتر هادی قربانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود در نشست خبری هیأت رییسه دانشگاه با اصحاب رسانه ، از 115 فعالیت فرهنگی این حوزه را در یک ماه اخیر خبر داد.

در این نشست که 6 خرداد در سالن جلسات کوثر دانشگاه شاهرود برگزار شد دکتر قربانی به تشریح فعالیت های این حوزه پرداخت و گفت: در دانشگاه ها معاونت فرهنگی از سال 89 معاونتی مستقل شد و  مدیر کل امور فرهنگی، ستاد شاهد و ایثارگر، انجمن های علمی، معاونت امور اجتماعی و تشکل های اسلامی از زیر مجموعه های این بخش می باشند.

وی در ادامه گفت: درسال 90 تعداد فعالیت های فرهنگی دانشگاه 187 فعالیت بود که در سال 91 به 540 فعالیت  یعنی بیش از سه برابر رشد رسید و امسال در طی یک ماه 115 فعالیت فرهنگی در دانشگاه انجام گرفته است.

گفتنی است در دانشگاه شاهرود 17 انجمن علمی و 17 کانون فرهنگی در حال فعالیت هستند که برخی از آنان در سطح ملی  حایز رتبه های برترمی باشند.