اخبار و رویدادها: حضور چشمگیر دانشگاه شاهرود در جشنواره انرژی های نو

حضور چشمگیر دانشگاه شاهرود در جشنواره انرژی های نو
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲- ۱۰:۵۲:۵۴

حضور چشمگیر دانشگاه شاهرود در جشنواره انرژی های نو

دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود در جشنواره دستاوردهای علمی و فناوری ستاد توسعه فناوری انرژی های نو، حضور چشمگیری داشت.

دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود در جشنواره دستاوردهای علمی و فناوری ستاد توسعه فناوری انرژی های نو که 29 و 30 اردیبهشت ماه در پژوهشگاه نیرو برگزار گردید، حضور چشمگیری داشت.

این دانشکده با توجه به همکاری در دو طرح فعال اکتشاف مناطق زمین گرمایی کشور، نتایج فعالیت های علمی پژوهشی خود را در قالب نقشه های مختلف ارائه نمود و دستگاه های ژئوفیزیکی مرتبط با این طرح ها و سیستم کاری آنها برای علاقه مندان توضیح داده شد.

گفتنی است، بازدید ویژه­ای با حضور مهندس آرمودلی دبیر ستاد توسعه فناوری انرژی­های  نو، دکتر پرخیال مدیر دفتر انرژی زمین گرمایی و مهندس رحمانی رئیس گروه اکتشاف منابع انرژی زمینی گرمایی از غرفه این دانشگاه صورت پذیرفت. در همین راستا تکنولوژی جدید مدل سازی سه بعدی مخزن زمین گرمایی واقع در عمق، که دانشگاه به آن دست یافته است، به طور کامل تشریح گردید و توجه ویژه مسئولان را به خود جلب نمود و لوح تقدیر ویژه این جشنواره را از آن خود کرد.