اخبار و رویدادها: راه یابی سه استاد دانشگاه شاهرود به سومین مرحله کشوری مسابقات قرآن

راه یابی سه استاد دانشگاه شاهرود به سومین مرحله کشوری مسابقات قرآن
دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۰۹:۵۴:۰۳

سه استاد دانشگاه شاهرود به سومین مرحله کشوری مسابقات قرآن کریم اساتید دانشگاه های کشور راه یافتند.

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شاهرود اعلام کرد: طبق اعلام دبیرخانه مسابقات، واقع در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مسابقات در بخش درون دانشگاهی 14 اسفندماه، به صورت همزمان در سراسر کشور، در ادارات کل امور فرهنگی دانشگاه ها برگزار گردید و آثار ارسال شده  بررسی و داوری شد و از دانشگاه شاهرود سعید خراشادی زاده در بخش حفظ بیست جزء، ابوالقاسم کامکار روحانی و مجتبی ممرآبادی در بخش کتبی  به مرحله کشوری راه یافتند.

گفتنی است، مرحله کشوری این مسابقات در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزار می گردد و زمان دقیق برگزاری از سوی دبیرخانه مشخص و متعاقبا اعلام می گردد.