اخبار و رویدادها: نتایج مسابقات شوت بسکتبال و دارت به مناسبت هفته خوابگاه ها اعلام شد

نتایج مسابقات شوت بسکتبال و دارت به مناسبت هفته خوابگاه ها اعلام شد
چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۰:۴۰:۴۰

مسابقات دارت و شوت بسکتبال خواهران همزمان با هفته خوابگاه ها در دانشگاه شاهرود برگزار شد و با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.

مسابقه دارت دوشنبه، 23 اردیبهشت ازساعت 18:30 الی 20:30 در سالن حجاب خوابگاه در دو دور مقدماتی و نهایی برگزار گردید و در بین 73 شرکت کننده طاهره جابری، فاطمه دشتبانی، معصومه آذرشب(دانشجوی تربیت بدنی)، معصومه آذرشب (دانشجوی عمران ) و نجمه شجاعی حائز رتبه برتر شدند.

مسابقات شوت بسکتبال خواهران نیز یکشنبه، 22 اردیبهشت از ساعت 18 الی 21 در سالن حجاب خوابگاه با حضور 57 نفر در دور مقدماتی آغاز و 15 نفر از بالاترین امتیازات در دور نهایی به رقابت پرداختند که در پایان بهاره صوفی، الهه عزیزان، سپیده محبی، طاهره جابری و معصومه آذرشب به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.