اخبار و رویدادها: ارشد آمار ریاضی و مهندسی برق به رشته گرایش های دانشکده مجازی اضافه شد

ارشد آمار ریاضی و مهندسی برق به رشته گرایش های دانشکده مجازی اضافه شد
چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۲:۴۵:۰۹

دانشگاه شاهرود در رشته گرایش های آمار ریاضی، مهندسی برق گرایش قدرت، مدیریت ورزشی و کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی برای سال تحصیلی 93 -92 در مقطع ارشد پذیرش دانشجو دارد.

دانشگاه شاهرود در رشته گرایش های آمار ریاضی، مهندسی برق گرایش قدرت، مدیریت ورزشی و کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی برای سال تحصیلی 93 -92 در مقطع ارشد پذیرش دانشجو دارد.

دکتر سیدابوالفضل حسنی مدیر کل دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی طی نامه ای اعلام کرد:برگزاری آزمون اختصاصی دوره های یادگیری الکترونیکی(مجازی) ویژه شاغلان و کارکنان دستگاه های دولتی و غیر دولتی در رشته گرایش آمار ریاضی و مهندسی برق گرایش قدرت، مدیریت ورزشی و کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی با حداقل سه سال سابقه کار مورد تأیید مراجع ذیربط قانونی تحت نظارت آن سازمان بلا مانع است.

تعداد پذیرش دانشجو در رشته گرایش آمار ریاضی 20، مهندسی برق گرایش قدرت 20، مدیریت ورزشی 30 و  کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی30 نفر می باشد.