اخبار و رویدادها: معاون جدید مدیر امور آموزشی دانشگاه شاهرود منصوب شد

معاون جدید مدیر امور آموزشی دانشگاه شاهرود منصوب شد
دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۵:۵۸:۱۱

معاون جدید مدیر امور آموزشی دانشگاه شاهرود منصوب شد

رییس دانشگاه شاهرود، طی حکمی مهندس محسن فرهادی را به سمت معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب نمود.

دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه شاهرود، طی حکمی مهندس محسن فرهادی عضو هیأت علمی دانشکده فناوری اطلاعات و کامپیوتر را به سمت معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب نمود.

در بخشی از این حکم آمده است، با عنایت به آئین نامه مدیریت دانشگاه ها و پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و نظر به سوابق و تجربیات ارزنده جنابعالی در حوزه آموزشی، به موجب این ابلاغ و با حفظ  پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و با همکاری و همفکری با سایر همکاران آن حوزه و روسای دانشکده ها نسبت به انجام امور محوله زیر نظر مدیر امور آموزشی دانشگاه  اقدام و موفق به تاییدات الهی باشید.

گفتنی است، با عنایت به بازنشستگی محمدحسین صادقی طی حکمی جداگانه از زحمات و تلاش های وی در سمت معاون مدیر امور آموزشی دانشگاه قدردانی به عمل آمد.