اخبار و رویدادها: آغاز زندگی مشترک 68زوج دانشجوی دانشگاه شاهرود

آغاز زندگی مشترک 68زوج دانشجوی دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۰:۰۴:۵۷

آغاز زندگی مشترک 68زوج دانشجوی دانشگاه شاهرود

68 زوج دانشجوی دانشگاه شاهرود زندگی مشترک خود را با زیارت امام زاده محمد (ع) فرزند امام جعفر صادق(ع) آغاز کردند.

مراسم ازدواج دانشجویی، 21 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز تولد امام پنجم شیعیان حضرت امام محمد باقر (ع) به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود، در سالن همایش های دانشکده معدن این دانشگاه برگزار شد. دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه شاهرود و حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی سرپرست دفتر نهاد رهبری در خصوص اهمیت و جایگاه ازدواج در اسلام به ایراد سخن پرداختند.

در حاشیه این مراسم حجت الاسلام محمد فدایی رییس دفتر نهاد رهبری دانشگاه دامغان در کارگاهی آموزشی به روان شناسی ازدواج پرداخت و پس از جلسه پرسش و پاسخ، زوج های دانشجو برای اقامه نماز مغرب و عشاء به زیارت امام زاده محمد(ع) مشرف شدند.